Maxi

Een stijlvolle én voordelige dakpanplaat

logo_bba

RUUKKI dakpanplaten zijn opvallend eenvoudig te monteren. Door het lichte gewicht zijn de grote platen makkelijk op het dak te tillen. De platen worden (van nok tot muurplaat) op maat geleverd met een dekkende breedte van ruim een meter, afhankelijk welk type u kiest. In het dal van de pan worden de platen met zelfborende schroeven spelingvrij op het houtwerk geschroefd. De rubberen ring aan de schroef zorgt voor een waterdichte bevestiging.

Het geringe gewicht, gecombineerd met de opvallend lage minimale dakhelling van 8%, biedt nog een andere revolutionaire mogelijkheid. Met eenvoudige vakwerkspanten kan op bestaande platte daken een licht hellend vlak worden gemaakt. Hierover kunnen vervolgens de RUUKKI platen aangebracht worden. De bestaande dakconstructie blijft onaangetast en in korte tijd wordt het onderhoudsgevoelige platte dak vervangen door een praktisch onderhoudsvrij hellend dak.

Sneldekmodel

min. dakhelling  p_monterrey
max. lengte 8 mtr.
dekkende breedte 1110 mm
lengte dakpan 350 mm
hoogte dakpan 38,5 mm

maxidsn01

Kleurengamma

De dakpanplaten zijn in diverse coatingen en kleuren verkrijgbaar. Kijk hiervoor onder het kopje “coating en kleur” voor een uitgebreid overzicht.

Foto's

RUUKKI Dakpanplaten; licht van gewicht, sterk als staal!