Goten

ALUFAST: de eindeloze en naadloze aluminium dakgoot

alufast_logo3ALUFAST-dakgoten worden direct op de bouwplaats naar maat vervaardigd door middel van een profielwals die op een vrachtauto is gemonteerd. Zo krijgt u snel en rationeel een dakgoot die exact is naar maat.

Naad- en voegenloos

Het gerafineerde ingewalste profiel geeft aan uw ALUFAST-dakgoot stijfheid en vastheid. De montage geschiedt door middel van stabiele prefab-bevestigingselementen, die uiteraard ook rondom gechromateerds zijn.

alufast_dakgoten2

Gladde en zuivere lijnen

ALUFAST-dakgoten presenteren zich in geprofileerde rechtlijnige markante vormen. Ze passen zich aan de lijnen van de moderne achitectuur aan. Maar ze harmoniëren door hun sierlijkheid ook uitmuntend met professioneel gerenoveerde huizen. Deze dakgoot ziet er gewoon niet meer al een helaas noodzakelijk kwaad uit. ALUFAST is een werkelijke verfraaiing in diverse attractieve kleuren.

Montage in standaarduitvoering

Het bevestigen van de goot geschiedt met behulp van gegalvaniseerde en geplastificeerde gootbeugels. Hierdoor kunnen uitzetting en krimp als gevolg van temperatuurverschillen ongehinderd plaatsvinden.

alufast_dakgoten3Duurzaam op lange termijn

ALUFAST-dakgoten bestaat uit 0,7 mm dik corroseriebestendig aluminium. Aan beide zijden gechromateerd, en rondom met slag-en krasvaste inbrand-emaillering afgewerkt. ALUFAST-dakgoten behoeven dus geen extra verf en zien er na jaren zonder renovering en onderhoud nog als nieuw uit. Omdat ALUFAST-dakgoten naadloos in een stuk doorlopen, wordt het aflopen van het water door geen voegen en naden belemmerd. Dat maakt haar rondom onaantastbaar tegen verrotten of roesten. Een absoluut solide oplossing.

Volledig waterdicht

Het ALUFAST toebehoren-programma omvat alles wat tot de complete montage van de dakgoot behoort. Aluminium afvoerbuis, moffen, hoekstukken, ellebogen met verschillende kromming en bevestigingsdelen. Alles laat zich zonder verdere bewerking naadloos aaneenvoegen en door middel van de meegeleverde dichtingsmassa duurzaam verzegelen. Hierdoor wordt u duurzaamheid en corrosiebestendigheid van uw ALUFAST-dakgoot tot en met het laatste eindstuk gegarandeerd. De rationele fabricage naar maat gepaard met een hoge graad aan prefabricage maakt het ALUFAST-systeem snel en stipt.

Algemene technische gegevens

Type 125(a) Type 150(a) goot_afmetingen
Breedte bovenzijde (a) 125 150
Bodem breedte (b) 85 95
Hoogte achterzijde (c) 115 150
Hoogte voorzijde (d) 95 115
Hoogte voorrand (e) 15 15
Inhoud per meter goot 8 lit. 14 lit.

Dikte van aluminium 0,7 mm

Technische rapporten
W.T.C.B. 341/3042 – Cebelcor 1772 – S.T.S.

 

dakgoten_kleuren

* Afmetingen en kleuren zijn niet bindend, kunnen gewijzigd worden en kunnen afwijken.

RUUKKI Dakpanplaten; licht van gewicht, sterk als staal!